HERKESE ARMAĞAN OLSUN

Zonguldak Kömürspor’un Antrenörü Cahit Terzi, Ankara Cebeci İnönü Stadında Zara Belediyespor ile oynadıkları play-off maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.

HERKESE ARMAĞAN OLSUN
gundemeregli.com-Zonguldak Kömürspor’un Antrenörü Cahit Terzi, Ankara Cebeci İnönü Stadında Zara Belediyespor ile oynadıkları play-off maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.
Antrenör Terzi yaptığı değerlendirmede, şampiyonluğu hak ettiklerini ve kupayı Zonguldak’a getirdikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, kupayı Zonguldak halkına armağan ettiklerini belirtti. Terzi, “Zonguldakspor bildiğiniz gibi yıllarca amatör kümede kalmıştı. Bizim bu işi yerli hocalarla başarmamız Zonguldaklı yerli antrenörlere armağan olsun. Bizlerde bu başarıyı gösterecek güçteyiz. Zonguldaklı teknik adamlara güvenilmesini istiyoruz. Bugün ben varım yarın diğer antrenör arkadaşlarım olacak. Bu işi başarabileceğimizi daha üst liglere taşıyabileceğimizi gösterdik. Seyircimiz ve taraftarımız müthiş bir destek verdi bize play-off finalinde. Süper Lig´de birçok takımda olmayan taraftar kitlesi var Zonguldakspor’un. Şehri bütünleştirdiğimiz için çok mutluyum. Şehirde herkes kenetlenmişti, en alttan üste kadar birlik ve beraberliği görebiliyorduk. Bu şampiyonluğu hak ettik ve kupayı Zonguldak’a getirdik. Herkese armağan olsun, biz bunun gururunu yaşıyoruz. Zonguldak artık en üst liglerde oynamalı, şehir bunu hak ediyor. Maçın analizi artık bu saatten sonra önemli değil. Bizim için önemli olan net bir skorla şampiyonluğa ulaşmamız. Bir penaltı pozisyonumuz da var verilecek. Artık biz orada değiliz, hakemlerde güzel bir maç çıkardı, bu tip maçlarda böyle kritik kararlar olabilir. Onun için hakem arkadaşlarımızı da kutluyorum. dedi.
Zara Belediyespor´lu oyuncuları da kutlayan Terzi, Onlar da çok emek verdi buralara kadar geldi. 26 maç oynamış takımların Play-Off finali oynaması bence çok yanlış bir uygulamaydı. 26 maçta lider olmuş bir ekip Play-Off oynaması adaletli bir durum değil. Bu Zara Belediyespor’un başına gelen bizim de başımıza gelebilirdi. İnşallah Federasyon seneye gerekli düzelmeyi yapar, gruplarında birinci olanlar Spor Toto 3. Lige çıkar, bütün temennimiz bu. Kupayı Zonguldak halkına armağan ediyoruz, onları çok seviyoruz. Desteklerini asla esirgemesinler, onlar bu desteği verdiği sürece Zonguldakspor bayrağını en yükseklerde dalgalanacağına inanıyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER