YUVAYA DÖNDÜ !.

YUVAYA DÖNDÜ !.

gundemeregli.com-Busezon BAL Ligi´nde mücadele edecek olan ve iç transfer görüşmelerini tamamlayanKdz. Ereğli Belediyespor, dış transfere de flaş bir ismi renklerine katarakstart verdi.

Kdz. Ereğli Belediyespor, Spor Toto 2’nci Lig KırmızıGrup takımlarından Güngören Belediyspor’un kaptanı 34 yaşındaki defans oyuncusuİbrahim Arıkan ile anlaştı.

1997-1998 sezonunda Ereğli Belediyespor´un 3.Ligdekikadrosunda yer alan ve kulüpte 5 sezon boyunca forma giyen ardından da, PTT 1’inci, 2’nci ve 3’üncü liglerde birçoktakımın formasını terleten İbrahim Arıkan, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyiimzalayacak.

ARIKAN´INTRANSFERİNİ UYSAL BİTİRDİ

Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş´ıntransfer listesinin başında yer alan İbrahim Arıkan´ın transferiyle bizzatilgilenen Kdz. Ereğli Belediyespor ve Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, dünakşam saatlerinde Arıkan ile bir araya geldi.

Tecrübeli oyuncu ile her konuda anlaşan Uysal yaptığıaçıklamada, İbrahim´in kariyeri ortada.Bu transfer ile dış transferde ilk anlaşmayı yapmış olduk. Antrenörümüzünraporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecektir.dedi.

Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen İbrahimArıkan´da, Öncelikle çok mutluyum. Sayın başkanımızın şahsıma gösterdiğiyakınlık ve desteğe teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, takım arkadaşlarım ilebirlikte Ereğlispor´u layık olduğu yere çıkaracağız.´ dedi.

İBRAHİMARIKAN KİMDİR?

Almanya´nın Büdelsdorf kasabasında bir Türk işçiailesinin çocuğu olarak dünya´ya gelen İbrahim Arıkan, burada amatörekiplerinin altyapılarında oynayarak futbola başladı. Avrupa´da yetişmiş birçokTürk futbolcusu gibi şansını Türkiye´de denemeye karar veren Arıkan, 1997-1998sezonun başında o dönem 3. Ligde mücadele eden Karadeniz Ereğlispor´unaltyapısına transfer oldu.

Altyapı takımının yanında as takımla da antrenmanlaraçıkan ve bazı lig karşılaşmalarında maç kadrosuna dahil edilen Arıkan,Karadeniz Ereğlispor forması ile ilk resmî karşılaşmasına 7 Aralık 1997tarihinde İzmitspor´a karşı çıktı. Sezon sonu profesyonelliğe geçiş mukavelesiimzalayarak as takım kadrosuna dahil edilen Arıkan, Ereğlispor´da beş sezonforma giydikten sonra 2002-2003 sezonun başında 3. Lig ekiplerindenYozgatspor´a transfer oldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER