AYYILDIZ 30 AĞUSTOS´A KADAR AYDIN’DA OLACAK

AYYILDIZ 30 AĞUSTOS´A KADAR AYDIN’DA OLACAK
gundemeregli.com-Son Valiler kararnamesi ile Aydın’a atanan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Cuma günü Zonguldak’tan ayrılarak 30 Ağustos’a kadar Aydın’da olacağı öğrenildi.
Zonguldak’ta 2011 yılından bu yana valilik görevini yürüten ve son valiler kararnamesinde Aydın Valiliği görevine atanan Erol Ayyıldız’ın, Cuma günü Zonguldak’tan ayrılarak önümüzdeki günlerde Aydın’a geleceği bildirildi. Aydın’ı daha önceden bildiğini dile getiren Vali Ayyıldız, Aydınla ilgili bilgi edindiğini fakat Aydın’a geldikten sonra Aydın’ın her türlü sorununu daha yakından öğrenme şansı olacağını söyledi. Zonguldak’ta güzel hizmetler ürettiklerini Aydın’da da aynı hizmetleri sürdürmek istediğini kaydeden Vali Ayyıldız, Zonguldak’tan Cuma günü ayrılacağını açıkladı.
30 Ağustos’a kadar görev yerlerinde olmaları gerektiğini hatırlatan Vali Ayyıldız, Zonguldak’tan ayrıldıktan sonra hemen Aydın’a gelemeyeceğini bazı toplantılara katılacağını söyledi. 25 Ağustos ile 30 Ağustos arasında Aydın’da olacağı öğrenilen Vali Ayyıldız güzel temenniler ve düşüncelerle Aydın’a geleceğini sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2013, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER