BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

gundemeregli.com-Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-2014 Sezonu hazırlıklarına 13 Ağustos’ta başlayan Kdz Ereğli Belediyespor Erkek Futbol A Takımı, 15 Ağustos Perşembe günü çalışmalarına Beyçayırı Sahası’nda yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Saat 17.00’de başlayan ve Teknik Direktör İsmail Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman krosla başladı. Bir saat süren antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı. Dayanıklılık artırma amaçlı çalışmalarda futbolcular iki grup halinde dar alanda pas çalışması da yaptılar.

23 futbolcu ile sezon hazırlıklarına başlayan takımda sakat futbolcu bulunmuyor.

İç transferde on altı oyuncu ile sözleşme yenilen Ereğli belediyespor üç yeni transferle güçlendirdikten sonra özellikle forvet hattına takviye yapmak için transfer çalışmalarına yöneldi. Saltukovaspor’dan renklerine kattığı kaleci Kader ile Erdemirspor’dan transfer ettiği Osman Karadeniz ve Onur Özer’den sonra golcü arayışlarına hız verdi. Ereğli Karadenizspor’da oynayan Osman Yazgan ile görüşmeler devam ediyor. Osman Yazgan’ın dışında da yine özellikle forvet hattında forma giyen birkaç oyuncu ilgili girişimler devam diyor…

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER