YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve taksilerin kooperatif, birlik ve dernek başkanları sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
Kdz. Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, ilçede yolcu taşımacılığı yapan taksi ve minibüslerin kooperatif, birlik ve dernek başkanlarını sabah kahvaltısında bir araya getirdi.
Yaşadıkları sorunları konuşmak hem de kaynaşmak amacıyla sabah kahvaltısında bir araya geldiklerini söyleyen Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz “Toplantımızın özel bir amacı yok. İlçemizin çeşitli noktalarında gerek taksi ve gerekse minibüsleri ile yolcu taşımacılığı yapan kooperatif ve dernek başkanlarımızla bir araya geldik. Hem sorunlarımızı konuşup çözüm arayacağız. Hem de bir birimizle daha iyi kaynaşma ortamı oluşturmak istiyoruz” dedi.
Kahvaltının ardından kooperatif ve dernek başkanları bir birleri ile fikir alışverişinde bulundular.
Toplantıya Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, UMUM Öğrenci Servisleri Derneği Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli ve Gökçeler Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Muhammet Topaloğlu, Ormanlı Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hasan Gökmen, Güneşli Minibüsçüler Derneği Başkanı Celil Acar, Davutlar, Külah Minibüsleri Birliği Başkanı Selahattin Yavuz, Özyurt Minibüsçüler Birliği Başkanı Cevdet Eşgün, Işıklı Minibüsleri Birlik Başkanı Şaban Yıldırım, Çayırlı Minibüsleri Başkanı Şevket Korkmaz ve Güzelyurt Minibüsçüler Birliği Başkanı Erkan Efe katıldı.
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER