BAŞOĞLU MAZBATASINI ALDI...

BAŞOĞLU MAZBATASINI ALDI...

BAŞOĞLU MAZBATASINI ALDI...

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen 36. CHP Zonguldak il kongresinde il başkanlığını kazanan Umut Başoğlu, bugün Zonguldak Adliyesinde Merkez ilçe Seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Başoğlu beraberinde yönetim kurulu ve bazı ilçe Başkanları ile birlikte Zonguldak Adliye binası önünde bir açıklama yaparak şunları söyledi;
“Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz 36. il kongresini gerçekleştirdik. Şölen havasında kongreyi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte hedefimiz 2019 yılında yerel seçim ve genel seçimlerdir. Bugün merkez İlçe seçim kurulundan Mazbatamızı teslim aldık. Bundan sonraki süreçte birlikte hareket edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun Zonguldak’a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

Ardından CHP Zonguldak il başkanlığına giden Başoğlu görevi Ahmet Altun’dan devraldı.

“BAŞOĞLU İŞİN MUTFAĞINDAN GELDİ”

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Altun şöyle dedi;
“6 Ocak tarihinde yapmış olduğumuz il kongresinde, CHP il başkanlığına umut başoğlu seçilmiştir. Umut başoğlu benim Köylüm bir yakınındır. Kendisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin mutfağından, gençlik kolları ve ilçe yönetiminden gelmiştir. Başoğlu’nun devir aldığı çıtayı daha yükseğe taşıyacağından kuşkum yoktur. Yeni Görevinde kendisine başarılar dileyerek koltuğu teslim ediyorum.” dedi.

“BU EMANETİ DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ”

Ardından bir konuşma yapan Başoğlu’da, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayarak sözlerine şöyle devam etti:
“6 Ocak tarihinde yapılan CHP il kongresinde göreve seçilerek bugün Mazbatayı almış bulunmaktayım. Mazbatamızın şehrimize, ülkemizi ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Önceki dönem il başkanlığını bu zamana kadar yürüten Sayın Ahmet Altun’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, biz de kendimizi onun gibi sevdireceğiz. Gittiğimiz her yerde Ahmet Altun’un ne kadar sevildiğini ve saygı duyulduğuna kendim şahit oldum. Bize teslim edilen emaneti tekrar daha yükseklere çıkaracağımıza inancım tamdır.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER