BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEKTİR…

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Abdurrahman Tülüce, TED Kdz. Ereğli Koleji’nin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı TEOG Sınavında 446.365 puan ortalamasıyla ilçe 1.si olarak Kdz Ereğli´nin “En Başarılı Okulu olduğunu belirtti.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEKTİR…

gundemeregli.com-TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Abdurrahman Tülüce, TED Kdz. Ereğli Koleji’nin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı TEOG Sınavında 446.365 puan ortalamasıyla ilçe 1.si olarak Kdz Ereğli´nin “En Başarılı Okulu olduğunu belirtti.

Tülüce,2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı TEOG Sınav sonuçları üzerine, şunları söyledi;

“TED Kdz. Ereğli Koleji olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılı TEOG Sınavında 446.365 puan ortalamasıyla ilçe 1.si olarak Kdz Ereğli´nin “En Başarılı Okulu ” olmuştur.TED ailesi olarak; Bu başarının onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. TEOG sınavında elde ettiğimiz bu başarı, çalışmalarımızın ne kadar doğru ve isabetli olduğunun kanıtıdır. Tümortaokul öğrenci ve velilerimizin nihai hedefi olan TEOG başarısı, her yıl olduğu gibi elbette bu yıl da eğitim kadromuzun tüm çalışmalarında temel oluşturmuştur. Okulumuzun öğretmen kadrosunun güçlü oluşu, yaptığımız TEOG programları, etüt çalışmaları, soru saatleri uygulamaları, koçluk(aktif danışmanlık hizmeti), rehberlik çalışmaları, bire bir çalışmalar, kişiye özgü ödevlendirmeler, oryantasyon etkinlikleri ve tabiî ki öğretmenlerimizin hiçbir güçlükten yılmadan, özverili emekleri bu başarının en temel etkenleridir. Öğrenci-öğretmen-veli iletişimiyle yapılan her çalışmanın akademik ve sosyal anlamda öğrenciye katkısının yüksek olduğunun bilincinde olan öğretmenlerimiz bu başarının mimardır. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize inanan ve çocuklarını bize emanet eden velilerimize de çok teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kutluyorum. Planlı bir şekilde TEOG çalışmalarımız, bu başarılardan aldığımız güçle sürmektedir. Çalışma disiplinimiz ve TEOG programlarımız bize yine büyük derecelere taşıyacaktır. Çalışmalarımızın bir sonucu olarak, TED’ de gelenekselleşen başarımız; 2013 TEOG sınavında da devam etmiştir. Bu gelenek önümüzdeki yıllarda da inanıyorum ki bozulmayacaktır. Eğitim ve öğretimde TED farkının bir göstergesi olan başarılarımız artarak devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER