Keal mezunları 25yıl sonra buluştu

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Edebiyat Bölümü 1990-1991 yılı mezunları düzenlenen bir organizasyonla 25 yıl sonra buluştu.

Keal mezunları 25yıl sonra buluştu

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Edebiyat Bölümü 1990-1991 yılı mezunları düzenlenen bir organizasyonla 25 yıl sonra buluştu.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Edebiyat Bölümü 1990-1991 yılı mezunları, Bora Kodaş, Asya Demirtaş, Timur Ali Özkıyıcı, Muhsin Harmanşa, Nilay Yazgan, Semra Tazegül, Cemal Arat, Yılmaz Korkmaz, Ziynet Keleş Uludağ , Mehmet Ünal, Mehmet SarıdaşDidem Terzibaşoğlu ve Sebla Kömürcü bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelerek düzenledikleri bir organizasyonla25 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

OTTO Ereğli Kafe’de düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya gelen mezunlar hayatları boyunca kalplerinin bir köşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladıkları dostlukları ve lise yıllarının özlemini bir nebze olsun dindirmenin mutluluğunu yaşadı.

Buluşma etkinliğini organize eden mezunlardan Nilay Yazgan, Asya Demirtaş ve Semra Tazegül 1990-1991 yılı mezun arkadaşları yıllar sonra bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Nilay Yazgan, Asya Demirtaş ve Semra Tazegül, ”Öncelikle yıllar sonra lise arkadaşlarımızla buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hayatımız boyunca kalbimizin bir köşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladığımız dostlukları yaşadığımız, o unutulmaz lise yıllarının özlemini dindirmek amacıyla bir araya geldik. Okul yıllarındaki anılarımızı, komik anlarımızı yeniden canlandırdık. Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadık. Eski dostluklar başka, sanki dün ayrılmışız gibi, bugün okula geliyormuşuz gibi geldik hepimiz, bu vesile ile etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri en iyi şekilde ağırlayan OTTO Ereğli Kafe sahibi aynı zamanda Kdz. Ereğli Anadolu Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bora Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

OTTO Ereğli Kafe sahibi aynı zamanda Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bora Açıkgöz de 1990-1991 yılı mezunlarını ağırlamaktan dolayı memnunluk duyduklarını belirterek, “ Bende 1994-1995 yılı Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi mezunuyum. Aynı zamanda Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyesiyim. Arkadaşlarımız sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelerek böyle bir organize düzenlemişler, bizde kendilerini ağırlamaktan dolayı memnunluk duyduk” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER