Yeni Eğitim-Öğretim yılı hayırlı olsun

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Başlaması ve İlköğretim Haftası dolayıısyla mesaj yayımladı.

Yeni Eğitim-Öğretim yılı hayırlı olsun
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısyla mesaj yayımladı.
Tekin yayımladığı mesajında şunları söyledi;
 
 Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte yeni bir eğitim ve öğretim yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz.Yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımızın eksiklerinin giderilmesi, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin her açıdan mutlu olmaları hepimizin ortak temennisidir. Alaplı Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da eğitim camiasının eksiklerinin giderilmesinde imkanlar ölçüsünde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.. Gelecek nesiller hepimizin teminatıdır ve hepimizin gelecek nesillerin iyi yetişmesinde ortak sorumluluğu vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorumdedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 08:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER