GÜNGÖR ŞOVU SEVMİYOR

GÜNGÖR ŞOVU SEVMİYOR

Gülüç&[#]8217;ün mütevazı ve başarılı Belediye Başkanı Aydın Güngör çalışmalarını sessiz sedasız yürütüyor.

2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar Gülüç belediye başkanlığına aday olmayacak olan Güngör, AK Parti&[#]8217;nin Ereğli Belediye başkan adaylığı için gündemde olan en güçlü ismi olarak adeta  göz kırpıyor.

Üç defa üst üste Gülüç&[#]8217;te Belediye Başkanı seçilerek başarılarını halk nazarına perçinleyen Kdz. Ereğli&[#]8217;nin Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör,  karla mücadele konusunda Gülüç belediyesi olarak başarılı bir sınav verdiğini bildirildi.

Güngör konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Gülüç&[#]8217;ta kapalı yol olmadığına dikkat çekerek,  tüm mahalle yollarının açık olduğunu söyledi.

KAR FELAKETE DÖNÜŞMEDİ

İlçede etsini iyice artıran kar yağışı sebebiyle Gülüç belediyesinin kendi imkanlarını en iyi şekilde kullanarak çalıştığına dikkat çeken Güngör, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Gülüç&[#]8217;te yaşayan vatandaşlarımız için kar felaketi dönüşmedi.  Elektrikler, sular, telefonlar kesilmedi, yollar kapalı kalmadı.  Belediye olarak gerek Enerji-sa ekiplerine gerek diğer kuruluşlara her türlü desteği sağladık. 14 katlılar olsun, Atalay olsun bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın yolları hemen açıldı,  varsa sorunları belediye ekiplerimiz tarafından çözüldü. Belediyemizin etkisini gösteren kar yağışı sonrasında gösterdiği mücadele görülmeye değerdi.  Bu mücadeleden başarı ile çıktık.&[#]8221; diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞIM

Belediye Başkanlığında son dönemi geçirdiğini ve bundan sonra Gülüç Belediye Başkanlığına aday olmayacağını yenileyen Güngör şunları söyledi:

&[#]8220; 13 yıldır vatandaşa en iyi hizmeti sunma adına çalışıyorum. Tabi bizim çalışmalarımızı gören var, görmeyen var.  Biz kısıtlı imlanlara rağmen elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemizin vergi, sigorta gibi borçları olmasına karşın yaptıklarımız ortada. Ereğli&[#]8217;ye kazandırdıklarımızı herkes görüyor. Anadolu Otel&[#]8217;in gelmesi başta olmak üzere, dere ıslahı, pazaryeri sadece bunlardan bir kaçı. Büyük hizmetleri görev süremize sığdırdık.  Gülüç&[#]8217;ü köyden-kente dönüştürdük.  Az bütçeyle çok işler yaptık. İşte bunlar görülmeli. Biz bunların görülmemesine tepkiliyiz.&[#]8221; dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2012, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER