MURAT BOZ'DA MEŞHUR OLDU, KDZ: EREĞLİ'DE...

MURAT BOZ'DA MEŞHUR OLDU, KDZ: EREĞLİ'DE...

gundemeregli.com-Ülkenin en popüler sanatçılarından biri olan Pop Sanatçısı Murat Boz, Memleketi olan Kdz. Ereğlili kimliği ile bir kez daha ulusal gündemi meşgul etti.

 

Kdz. Ereğli’nin tanıtılmasında önemli katkıları bulunan ünlü Sanatçı Boz’un Ereğlili olmasına Ülkenin en fazla takip edilen internet sitelerinden biri olan “Habertürk” haberinde özel vurgu yaptı.

Habertürk İnternet Sitesinin “Peki ya şöhret çıkarmakta neredeyse İzmir ve İstanbula yetişecek olan Karadeniz kıyısındaki kent hangisi?” başlığı ile anons ettiği haberde, hangisi sizin memleketliniz? Başlığını ön plana çıkardı.

 

Öte yandan “Hemen her gün ekranda izlediğiniz ünlülerin nereli olduğunu biliyor musunuz?” sorusuyla sürdürülen haberde Boz’un fotoğraflarına yer verilerek, fotoğrafların altında Karadeniz sahilinden olduğunun altı çizildi ve Memleketinin Zonguldak Ereğlili olduğu milyonlarca okuyucuya bir kez daha duyuruldu. Bu haberle birlikte Ereğli ismi bir kez daha Ulusal gündemde taşınarak Milyonlarca Tl verilerek yapılamayacak reklam Boz sayesinde yapılmış oldu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 08:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerek yok
gerek yok - 6 yıl Önce

beğenmedim

SIRADAKİ HABER