Uysal'dan Ereğlililere davet

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yarın Zonguldak’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı öncesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Uysal'dan Ereğlililere davet

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, Kdz. Ereğli’de ki mahalle muhtarları ile belediye toplantı salonunda bir araya geldi. Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve 31 mahalle muhtarı ile toplantı yapan Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Nisan 2017 Salı günü saat 15.00’de Zonguldak il merkezindeki programına mahallelerden katılmak isteyen vatandaşların ulaşım ve diğer ihtiyaçları ile ilgili konuları görüştü.

Başkan Uysal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Zonguldak’a gelerek halka sesleneceğini belirterek, Kdz. Ereğli’den de program için Elif Otel yanından saat 10.00’da vatandaşların ulaşımını sağlamak için otobüsler kaldıracaklarını söyledi. Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına tüm Ereğli halkını davet ettiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER