AKP´DE ADAYLAR KİM? HAMDİ UÇAR’DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Uçar,Gündem Gazetesi´ne adaylarla ilgili son gelişmeleri anlattı.

AKP´DE ADAYLAR KİM? HAMDİ UÇAR’DAN FLAŞ AÇIKLAMA
gundemeregli.com-Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli, Alaplı gibi ilçelerin belediye başkan adaylarının bu akşam saatlerinde kesinleşeceğini belirtti.

Uçar, Gündem muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın başkanlığındaki heyetin belediye başkan adaylarını ele alacağı iller arasında Zonguldak’ın da bulunduğu belirterek,  İlerleyen saatlerde tüm ilçelerimizin adayları netleşmiş olur. Belirlenen adaylar bölge Milletvekilleri aracılığı ile yada belirlenen biçimde duyurulur.  Yarına resmi bir açıklama yapılır diye bekliyoruz. Zonguldak’ın ilçe ve belde belediye başkanları ilerleyen saatlerde belirlenecek” dedi.

Adaylar konusunda temkinli konuşan Uçar’a karşın gazetemizin edindiği bilgilere göre, AK Parti’nin Ereğli’de Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Alaplı’da Dr. Nevzat Çimenoğlu, Çaycuma’da Mitat Gülşen, Devrek’te İbrahim Kadem  isimlerini belirlemesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 16:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
SEZGİN BAYRAKTAR
SEZGİN BAYRAKTAR - 10 yıl Önce

EREĞLİYİ YEDİNİZ HAYIRLI OLSUN

Kemal Alakurt
Kemal Alakurt - 10 yıl Önce

Sayın Sezgin Bayraktar ALAPLI´yı da yediler merak etme. Ahmet Tosun son şansıydı Alaplı´nın ama Hamdi Uçar seçim kaybedilsin diye uğraşıyor sanki. Saygılar

SIRADAKİ HABER