EREĞLİ SORUNLARI BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞÜLDÜ.

EREĞLİ SORUNLARI BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞÜLDÜ.
gundemeregli.com-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son yurt dışı gezisine katılan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli sorunlarını yetkililere iletti.

Tetiker, gezi süresince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisakcıklıoğlu’na Kdz. Ereğli ilçesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. İlçenin ekonomik durumunu, sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı ve ilçe ekonomisinin düzelebilmesi adına için destek talebinde bulundu.

 

-----Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yurt dışı programında Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin davetlisi olarak  28 oda başkanı ile birlikte yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 ila 9 Kasım 2013 tarihleri arasında Helsinki –Stockholm-Varşova düzenlenen programına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Yaşar Tetiker, 5 gün süren Finlandiya, İsveç ve Polonya da çeşitli temaslarda bulunarak bu ülkeler ile düzenlenen toplantılara ve resepsiyonlara katıldı.

Tetiker gezi süresince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisakcıklıoğlu’na Kdz. Ereğli ilçesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. İlçenin ekonomik durumunu, sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı ve ilçe ekonomisinin düzelebilmesi adına için destek talebinde bulundu.

9 Kasım 2013 Cumartesi akşam saatlerinde Türkiye’de olan kafile programı tamamlamış oldu. Tetiker programın son derece verimli geçtiğini Başbakan Erdoğan ve bakanların ilçemiz ile özel olarak ilgileneceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 08:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ATEŞ
MEHMET ATEŞ - 10 yıl Önce

acaba iskan verilmeyen
evlerle ilgili bilgi verildimi

NE OLACAK BUNUN SONU
80 İLE 100 MİLYON EVLERİN
İSKANI OLMADAN
HİÇ İŞE YARAMIYOR
NE SİGORTADA YAPILMIYOR
BU KONUYA EL ATTILARMI

BİR AFET OLSA EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKACAK

SIRADAKİ HABER