KÖMÜRCÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

KÖMÜRCÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
gundemeregli.com-Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sanayi siteleri ve oto galerileri&[#]8217;nin ardından kömürcü esnafı ile bir araya geldi.
Kömürcü esnafına Karabük Belediyesi´nin çalışmaları hakkında kısaca bilgiler veren Başkan Vergili, ardından esnafların sıkıntılarını dinleyerek kendisine yöneltilen sorularını değerlendirdi.
Başkan Vergili, kömürcü esnafının &[#]8220;Depo yerleri ile ilgili bir talebimiz olmuştu ama bunu bir daha gündeme getiremedik&[#]8221; şeklinde ki sorusunu şöyle yanıtladı;
 ´´Ben depo yerleri ile ilgili size Zonguldak yolu üzerinde araziyi bulun, bununla ilgili bir çalışma yapın biz planlamayı yapalım dedim. Araziyi bulursanız biz planlamayı yaparız. İmar ile ilgili gerekli kolaylığı sağlamak için ne gerekirse yapmaya hazırız. Hazine yeri varsa tahsisi ile ilgili gerekeni yapalım. Kooperatif şeklinde hareket ederseniz çok avantajlı olursunuz. Hurdacıları taşıdığım yerde benim yerim var. Ben size hemen 40-50 dönüm yer tahsis ederim ama orası ekonomik olarak size uygun değil&[#]8221; dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2012, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER