POSBIYIK´TAN AŞÇILARA MORAL

POSBIYIK´TAN AŞÇILARA MORAL
gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Halk Evlerinde devam eden Aşçılık Kursundaki kursiyerlerle görüştü.  
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcıları Turan Çınar, Etem Özdemir, Atike Önder, Kdz. Ereğli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Şahin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tayfun Özcan ve Cumhuriyet Halkevi Sorumlusu Tuncay Çınar ile birlikte açıla aşçılık kursunu ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık
, 20 Mart 2011 tarihinden bu yana üçüncü dönem kursuyla birlikte yüz kursiyer yetiştiren Aşçılık ve Yöresel Yemekler Kursu&[#]8217;nun daveti dolayısıyla duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Bilgisayar Kursu ile birlikte Cumhuriyet Halkevi&[#]8217;nin en rağbet gören kurslarından biri olan Aşçılık ve Yöresel Yemekler Kursu&[#]8217;na gösterilen bu büyük ilgiden dolayı de memnun olduğunu ifade eden Posbıyık, &[#]8220; Açıldığı günden bu yana dört yüzden fazla kursiyerin sertifika aldığı kurslara ev sahipliği yapan Cumhuriyet Halkevi&[#]8217;nin buna rağmen bazı insanlar tarafından bilinmiyor ve çalışmalardan vatandaşlarımız haberdar olmuyor. Biz bu yönde özellikle Aşçılık ve Yöresel Yemekler Kursu&[#]8217;nun sağladığı başarının daha geniş bir çevreye duyurulabilmesi için çeşitli etkinlikler ve düzenlemeler yapacağız&[#]8221; dedi.
Tüm kursiyerlere teşekkür eden ve her biriyle ayrı ayrı vedalaşan Posbıyık; &[#]8220;Bugün sizlerin gösterdiği bir başarıyı görmekten ve böyle güzel bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün de katkılarıyla, değerli eğitmenlerimizin verdiği bilgilerle çok sayıda vatandaşımız bu güzel kursta eğitim aldılar. Hazırlanan yemeklerden de kursun ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gördük. Ben bütün eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize candan teşekkür ediyorum. Burada hazırlanan ürünlerin halka ulaştırılabilmesi noktasında yakın gelecekte bazı atılımlar içerisinde olabiliriz. Halkımızın Cumhuriyet Halkevi&[#]8217;ndeki bu önemli eğitim kurslarına daha fazla ilgi göstermesini sağlamak için tanıtımlara ağırlık vereceğiz. Bugün de güzel davetiniz üzerine sizlerle birlikte olduk. Hepinize çalışmalarınız; gayretleriniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Posbıyık ve beraberindekilere yemekler takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2012, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER