Ocakcı: Tuzakları kaldırma kararıdır

Ocakcı: Tuzakları kaldırma kararıdır

Ocakcı: Tuzakları kaldırma kararıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, CHP’den istifa ederek İYİ Partiye’ye geçen Milletvekillerinin istifalarını değerlendirdi.
Ocakcı, Gündem’e yaptığı açıklamada, CHP’nin attığı adımın demokrasi, özgürlükler ve ülke menfaati için olduğunu söyledi.
Ocakcı, şunları kaydetti:
“Biz CHP olarak demokrasi ayıbına karşı arayışımızı sürdüreceğiz. YSK üyelerinin OHAL baskısına maruz kalmamalarını istiyoruz. Demokrasi herkes için. Bu sebeple demokrasinin kazanması için, siyasi değil ama demokratik bir tasarrufla 15 milletvekilimiz istifa ederek İYİ Partiye geçmiştir. Demokrasinin önüne kurulan tuzakları temizleme adımıdır. Türkiye ve demokrasimize hayırlı olsun.
Biz bütün vatandaşlarımızın sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyacağız. Bu, demokrasi önündeki tuzakları kaldırma kararıdır. Önümüzdeki süreçte 24 Hazirana kadar başka tuzaklar kuracaklarını da tahmin ediyor, biliyoruz. Vatandaşlarımız şunu bilsin, bu hamlede olduğu gibi bundan sonraki süreçte de CHP, tek adam rejimine karşı demokrasinin büyük buluşmasını sağlamak için, büyük demokrasi davasını bütün tuzaklara rağmen zafere ulaştırmak için gerekli adımları atacaktır.
Tüm Türkiye gördü ki hukukun ve millet iradesinin önüne konan engellerin aşılması için Cumhuriyet Halk Partisi demokrasi için, özgürlükler için atacağı adımlar ülkemizin menfaati içindir.
Kısa zaman içerisinde tüm halkımız bu gelişmenin CHPnin herkes için var olduğunu gösteren bir tavır ve davranış örneği olduğunu anlayarak takdir etmiştir.”

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER