Unutulan güzellik hayat bulacak mı?

Kdz. Ereğli bağlı Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesinde bulunan doğal Şelale vatandaşlardan gerekli ilgiliyi bir türlü görmüyor

Unutulan  güzellik hayat bulacak mı?

Kdz. Ereğli bağlı Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesinde bulunan doğal Şelale vatandaşlardan gerekli ilgiyi bir türlü görmüyor.

Gökçeler Bölgesinde atıl durumda bulunan piknik alanının bulunduğunu bölge yolun bozuk olması ve alanda tesislerin olmaması sebebiyle eski cazibesinden çok uzak.

Bu bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini belirten Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın şunları söyledi:

“Hedefimiz vatandaşın yaz- Kış kullanabileceği piknik alanları oluşturmak. Gökçelerde bulunan Şelale Piknik alanı da bunlardan biri. Buraya bir tesis olması gerekiyor. Genelde hep bahsettiğim sosyal konulara öncelik vereceğimiz çalışmaların başında Gökçelere yapacağımız bu piknik ve mesire alanı geliyor. Buranın sosyal tesislerini de yapacağız. Yolunu da, her yönüyle vatandaşın kullanımına açacağız. Bölgemizde terk edilmiş tesisler nasıl değerlendirilir bunu herkes görecek. Terk edilmiş tesislerimiz var bunların kullanıma açılması için neler yapabiliriz bunu değerlendireceğiz. Araştırmalarını yapacağız elimizden gelen tüm yolları araştıracağız.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER