Zonguldak Basınının Acı Kaybı...

Zonguldak Basınının Acı Kaybı...

Zonguldak Basınının Acı Kaybı...

 

Zonguldakın Ereğli ilçesinde yayımlanan  ve il geneli dağıtımı yapılan, günlük Gündem Gazetesi kurucularından ve eski imtiyaz sahiplerinden, Gazeteci Ali Suat Eser, vefat etti 

 Ereğli Demir Çelik Fabrikası, emeklisi Yüksel Eser,  Avukat Yücel Eser, Gündem Gazetesi Önceki Sahibi  Gazeteci Çetin Eser ve Aysel Gültekinin ağabeyleri Gazeteci Ali Suat Eser’i kaybettik.

 Merhum Eser, Uzun yıllar Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahipliğinin yanı sıra yaygın basında da  muhabirlik yapmıştı. Ali Suat Eser, bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla tedavi görmekteydi.

 Uzun süredir Ereğli ilçemizden uzak olan, oğlunun eğitimi için  Antalyaya taşınan Merhum Eserin cenazesinin  26 Şubat Pazartesi günü  Ereğli ilçemize getirileceği İfade edildi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti genel merkezi olarak  Esere Allahtan rahmet, mekanı cennet olsun, sevenlerine , yakınlarına , dostlarına, meslektaşlarına ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 Gazeteci meslektaşlarımızın bilgisine=27/02/2018 saat 12 00 de EGD merkezinde merhum gazeteci Ali Suat Eser, için  tören düzenlenecektir.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER