CHP İL GENEL DOLUDİZGİN

CHP İL GENEL DOLUDİZGİN

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis üyesi adayları çalışmalarına devam ediyor.

Parti İl Genel Meclis üyeleri, yaklaşan yerel seçimler öncesi Armutlu cuma ve Çayırlı Köyü Halk pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP il Genel Meclis Üyesi Adayları Ayhan Özçelik, Sadettin Arslan, Kenan Gündoğdu, Engin Güner, Sinan Durdu, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ünlü ve partililerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP İlçe Başkanı Kartal il genel meclis üyesi adayları öncelikle Armutlu Cuma’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek dert ve sıkıntılarını dinledi. Ardından Çayırlı Köyü halk pazarına geçen CHP heyeti burada da pazarcı esnafını tek tek gezerek CHP il genel meclis üyesi adaylarına destek istedi. Kartal Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)olarak köylerin ve köylünün sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade ederek, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Köylerimizde çiftçi kardeşlerimizin ve köylü vatandaşlarımızın hep yanındayız ” dedi.

Öte yandan Kartal, 7 Mart 1983 yılında grizu facialarında hayatını kaybeden 103 madencinin ölüm yıldönümü sebebiyle madencileri bir kez daha rahmet ve saygı ile andığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER