“TEK HEDEFİM, GÜLÜÇ BELEDİYESİ’Nİ KAZANMAK”

“TEK HEDEFİM, GÜLÜÇ BELEDİYESİ’Nİ KAZANMAK”

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi Gülüç Beldesi belediye başkanlığı aday adayı Burak Emrah Yapıcı yazılı bir açıklama yaparak son günlerde bazı çevrelerin Gülüç’te CHP’lilerin kafalarını karıştırmak maksadıyla gerçek dışı söylentiler yaymaya çalıştıklarını söyledi. Yapıcı,“1 Aralık 2013 Pazar günü Gülüç’te partimiz üyeleri ile yapılacak olan aday belirleme işleminde sandıktan korkanlar, Gülüç’teki yürekli CHP üyelerimize güvenemeyenler çeşitli saçma sapan yalanlarıyla önümüzü kesmeye yelteniyorlar”dedi.

“MECLİS İÇİN KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK”

 “Bizim tek bir hedefimiz vardır. Biz, Allah’ın izni ile Gülüç’te 27 yıldır yerel seçim kazanamamış CHP’ye bu güzel beldemizde seçim zaferi sevincini. Kimse bizi bu inancımızdan ve yürekliliğimizden geri çeviremez. Açık ve net olarak ifade ediyorum, benim Gülüç Belediye Meclis üyeliği için hiçbir kimseye sözüm yoktur. Bunun aksini iddia edenleri, CHP üyeleri arasında böyle gerçek dışı söylenti yayanları kınıyorum. Bu tür söylentileri yayanların asıl amaçları 1 Aralık 2013 Pazar günü bizim sandık başarımıza gölge düşürmek ve sosyal demokratlar arasındaki birlik ve bütünlüğü zedeleyerek CHP’nin Gülüç’te başarılı olmasını istemeyenlere çanak tutmaktır.” Şeklinde konuştu.

Burak Emrah Yapıcı, “Gülüç’te Belediye Meclis üye listesini tek başına belediye başkan adayının belirlemesi elbette akılcı bir yöntem değildir. 27 yıldır belediye seçimini kazanamadığımız bir belde de biz seçim kazanmak istiyoruz. Böyle bir durumda; Gülüç belde örgütümüz, Ereğli ilçe örgütümüz ve Karadeniz Ereğli’nin 20 yıllık duayen belediye başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın değerli fikirlerinden yararlanarakkadrolarımızı oluşturmak zorundayız” dedi.

ÜYELERİ 1 ARALIK’TA OY KULLANMAYA DAVET ETTİ
 
 “Ben sosyal demokrat bir aileden geliyorum. Ailemi ve kendimi bildiğimden beri bu siyasi oluşumun içerisindeyiz. Çocukluğum, gençliğim ve en güzel günlerim Gülüç’te geçti. Gülüç beni eğitti. Şükrediyorum, Gülüç’ün ekmeğini yedik, suyunu içtik. İki ayrı üniversiteden mezun olduysam, elimde iki farklı üniversite diploması var ise bugün bunu Gülüç’e borçluyum. Şimdi, kendimi Gülüç’e hizmet etmeye hazır hissediyorum. Yurt dışında yabancı dil eğitimi gördüm. Türkiye’de oldukça geniş çevreye sahibim. Karadeniz Ereğli’de ilçenin en önemli sivil toplum örgütleri ile birlikteliğim var. Bana inanları, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğimi herkesin çok iyi bilmesini isterim. Bu nedenlerle, Gülüç beldesindeki değerli CHP üyelerini 1 Aralık 2013 Pazar günü Gülüç beldesinin geleceğini belirlemek adına aday belirleme seçiminde oy kullanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“BELDEMİZ VE PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Yapıcı, 1 Aralık 2013 Pazar günü yapılacak aday belirleme seçiminin Gülüç Beldesi ve CHP için hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak ,“Sandıktan çıkan Gülüç’te CHP’nin belediye başkan adayı olacaktır. Bu oylamada kazanan Gülüç ve CHP olacaktır. Değerli büyüklerimiz, bu yüce görevi şahsıma verirlerse Gülüç’te 27 yıllık hasretin bitirilmesi için 30 Mart 2014 Pazar gününe kadar bize durmak, dinlenmek ve yorulmak haram, CHP’ye bu güzel beldemizde seçim zaferi de helal olsun”dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER