ANJİYO OLAN BALCI’DAN SELAM VAR

Balcı korkulacak bir şey olmadığını belirterek, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

ANJİYO OLAN BALCI’DAN SELAM VAR
gundemeregli.com-Bir kaç gün önce geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde anjiyo olan Mali Müşavirler Birliği Ereğli Şube Başkanı ve CHP önceki dönem Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı’ nın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Şuuru açık olan ve Araştırma Hastanesinde  tedavisi süren  Balcı´dan dost ve sevenlerine iyi haberler geliyor. Son durumu hakkında kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören ve Muhabirimiz Şaban Atalay’a bilgi veren  Balcı Önemli bir rahatsızlık atlattığını belirterek, “Önceki akşam spor yapıp evime geldim. Kendimi iyi hissetmediğim için Ereğli devlet hastanesine gittim. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tekrar evime döndüm. akşam saatlerinde rahatıslığım yeniden nüks etti. Buraya (BEÜ )’ye sevk edildim. Her hangi bir ihtimale karşı müşahede altına alındım. Doktorlarım tarafından de gerekli tetkiklerin yapılabilmesi için anjiyo olmam uygun göründü” dedi.

Balcı´yı Hastanede CHP eski Yönetim Kurulu Üyesi Aşır Yıldırım, Bağımsız Meclis Üyesi Fevzi Ekşi ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Gündem Gazetesi olarak Balcı’ya acil şifalar diliyoruz…

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KDZ. EREĞLİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARIMIZDAN SAYIN YAŞAR BALCI´YA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR, YÜCE MEVLADAN ACİL ŞİFALAR VERMESİNİ DİLERİM.

SAYGILARIMLA

Ünal SAVAŞ

SIRADAKİ HABER