Galatasaray'lıların gurur günü...

Galatasaray'lıların gurur günü...

Galatasaray'lıların gurur günü...

KDZ.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği takım ve sporcularının Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kurumlararası 100. Yılı kapsamında düzenlenen 100. Yıl Kaymakamlık Spor Turnuvalarında her branşta derece yaptığı bildirildi.

Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak Milli Mücadelenin 100. Yılı kapsamında, Kdz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce Futsal, Basketbol, Voleybol ve Atletizm branşlarında düzenlenen 100. Yıl Kaymakamlık Spor Turnuvaları’na katıldıklarını belirtti.

Şen, branşların hepsini derecelerle bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Sporun, kupanın olduğu her platformda var olan camianın derneği olduğumuzu gösterdik” dedi.

Turnuvaların düzenlenmesinden ötürü Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’e teşekkür eden Dernek Başkanı, “100. Yılda ilçemizde bir spor derneği olarak tüm branşlarda derece aldık. 3 Kupanın yanında Atletizmde de 1.’lik elde ettik. Bizim açımızdan derece almaktan daha önemli olan, Milli Mücadelenin başlangıcının 100. Yılında Galatasaray’ımıza yakıır bir şekilde spor branşlarında mücadele etmemizdir. Kupalar bu mücadelenin süsü oldu” diye konuştu.

Şen, dernek olarak ilçede sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde yer almayı da sürdüreceklerini kaydetti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER