Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği 6. kuruluş yılını kutladı

Kdz. Ereğli´de Beşiktaş Taraftarları Derneği 6. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle pasta kesti, dernek üyeleri ile birlikte kutlama yaptı.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği 6. kuruluş yılını kutladı
Kdz. Ereğli´de Beşiktaş Taraftarları Derneği 6. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle pasta kesti, dernek üyeleri ile birlikte kutlama yaptı. 
Kdz. Ereğli ´de 6. Yıl önce faaliyete geçen Beşiktaş Taraftarlar Derneği kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenledi. Dernek binasında düzenlenen etkinlikte pasta kesildi ve kutlama yapıldı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçede düzenleyecekleri sosyal etkinliklerle ön plana çıkacaklarını ifade etti. Adik konuşmasında 2009-2015, 6 sene. Nice senelere. Destek olan herkese, üyelerimize, renkli renksiz bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, ağabeylerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Sessiz organizasyon yapıyoruz. Hepsini biliyorsunuz. Elimizden geldiğince katma değer katıyoruz Beşiktaş´ımıza. Bütün etkinlikler yaptık. Yapmadığımız bir etkinliğimiz kaldı. İnşallah bu sene şampiyon olacağız ve Şampiyonluk balosu yapacağız. Tekrar 6. senemiz hayırlı olsun. Nice 6. senelere dedi.
Başkan Tarkan Adik´in konuşmasının ardından 6. Yıl pastası dernek üyeleri ile birlikte kesildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER