Şampiyonluğu garantiledi

Şampiyonluğu garantiledi

Şampiyonluğu garantiledi
Karadeniz Ereğli 2. Amatör Küme U-19 Liginde 7.hafta maçları oynandı. Oynanan müsabakalardaZonguldak Ereğlispor-Gümelispor karşılaşması şampiyonu belirledi.

Maçın daha başlarında hemen pozisyonlara giren Zonguldak Ereğlispor bir türlü aradığıgolü bulamadı. Pas yüzdesini artırıp rakip kalede boşluk bulmaya çalışan Zonguldak Ereğlispor Erenin savunma arkasına attığı topla buluşan Durmuş kalecinin üstünden aşırtarak Zonguldak Ereğlisporu 1-0 üstünlüğe taşıdı. Golden sonra Zonguldak Ereğlisporun yaptığı hataları affetmeyen Gümelispordan Tolunay üst üste attığı 2 golle bir anda Gümelisporu 2-1 üstünlüğe taşıdı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

2.yarıya çok hızlı başlayan Zonguldak Ereğlispor Gümelispor kalesini abluka altına aldı.Zonguldak Ereğlispor kaleciyi ve direği bir türlü geçemedi. Atakları dinmek bilmeyen Zonguldak Ereğlispor aradığı golü maçın sonlarına yaklaşırken buldu. Cezasahasında girdiği pozisyonda yere düşürülen Eren takımına penaltı kazandırdı. Çok kritik bir dakikada takımın kaptanlarından Muhsin topun gerisine geçti ve Gümelispor filelerine golü attı. Golden sonra 3.gol için yüklenen Zonguldak Ereğlispor gol kaçırmaya devam etti. Maçın artık sonlarına girilirken sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına hızla girmeye çalışan Eren caza sahasının dışındanMert Candana attığı pasla adeta alda at dedi. Sonunda Zonguldak Ereğlispor aradığı galibiyet golünü Mert Candan ile buldu. Büyük sevinç yaşayan Zonguldak Ereğlispor takımı artık şampiyonluk geldiğine inandı ve son düdük büyük sevinç Zonguldak Ereğlispor takımında.

ŞAMPİYON ZONGULDAK EREĞLİSPOR.
 
 Ligin bitimine 3 hafta kala oynadığı 7.maçından da galibiyetle ayrılan Zonguldak Ereğlispor şimdiden şampiyonluğunu ilan etti.

ZonguldaK Ereğlispor futbolcuları oynadıkları bu futbol ile göz kamaştırmaya devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER