Yüksel Balcı,Şampiyon kızlar onuruna İftar yemeği verdi.

Yüksel Balcı,Şampiyon kızlar onuruna İftar yemeği verdi.

Yüksel Balcı,Şampiyon kızlar onuruna İftar yemeği verdi.
 
 
 
Balcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Yüksel Balcı, Türkiye Şampiyonu olan kız futbol takımı onuruna iftar yemeği verdi. Futbolcu kızların ailelerinin de katıldığı yemekte İş adamı Balcı futbolcu kızları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Yazıcıoğlu ise futbolculara saat hediye etti.

BALCI ŞAMPİYON KIZLAR ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Balcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Yüksel Balcı, okullar arası Türkiye Şampiyonasında Türkiye kupasını Ereğli’ye getirerek büyük başarıya imza atan ve kendi adını taşıyan Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulunun şampiyon kızları onuruna iftar yemeği verdi. Öğretmenevinde yapılan iftar yemeğine; Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanvekili İbrahim Cöbek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Buket Müftüoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Belediye Meclis ve İl genel meclisi Üyeleri, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili İrfan Yazıcıoğlu,Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser,Balcı Şirketler Grubu çalışanları,Çayırlı Köyü Civar köyü muhtarları ,futbolcu kızlar,öğretmenler ,Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimi ve öğrencilerin aileleri katıldı. İş adamı Yüksel Balcı eşi ile birlikte iftar öncesinde davetlileri girişte karşıladı. Akşam ezanı ile birlikte açılan iftarın ardından dua edildi.

KÖY OKULU OLMASINA RAĞMEN BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

İftar programında konuşan Balcı, Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulunun köy okulu olmasına rağmen çok büyük başarılara imza attığını ve herkesin o okulu gidip görmesini tavsiye ederek yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“İstedim ki şampiyon olan çocuklarımızı siz değerli misafirlerimizle birlikte tebrik etmek istedik, çünkü bu okul bir köy okulu ilçemize çok önemli başarı getirdiler ve Türkiye şampiyonu oldular. Bu vesile ile okulumuzu göremeyenleriniz varsa gerçekten tavsiye ederim. Bu okul kolejlerden aşağı değil, aslında ben bir şey yapmadım, ben okulu yaptım, bitirdim, teslim ettim, benden sonra okulu bu şekle getiren sevgili okul müdürümüz Atilla Beyi, öğretmenlerimizi, Okul Aile Birliğimizi, Muhtarımızı tebrik etmek istiyorum. Hakikatten, alkış bana değil o ekibe olmalı. Sadece futbolda değil iki gün önce okuldaydım, öğretmenlerimiz okulun başarı çıtasını daha da yükseltmek için yaz tatilinde de eğitim programları yapıyor çünkü sadece spor da değil, eğitimde de okulun kalitesini Ereğli’de ilk sıralara getirme hedefleri var, o tarafa giden lütfen o okulumuzu görsün. Ben de çocuklarla fazla ilgilenemedim bunun farkındayım ama bundan sonra hepimiz şehir olarak daha fazla ilgilenmeliyiz çünkü futbol ayriyet,1994 yılında Ereğlispor’u 3.lige çıkarttım, 1995-96 yılında Ereğli isteseydi, Ereğlispor 2. ligde idi. Bütçe kaldırmadığı için 2.lige çıkamadık. Bunu söylememin amacı o dönem İlçede Müthiş bir ayriyet vardı. Müthiş bir heyecan vardı, bayanlar tribünlere maç izlemeye geliyorlardı, tribünler doluydu, Ereğlide heyecan vardı, bu heyecanı ne yazık ki Ereğli’de Futbol anlamında söylüyorum Profesyonel Ligde takımımız yok. Bir dönem Erdemir diye bir takım vardı, o heyecanı yaşıyorduk şu an Erdemirin de yok, Erdemir sadece amatör değişik sporlarda değil, futbolda da mutlaka Ereğli’de yerini almalı ve ona bütçe ayırmalı. Bu şehirde olduğunu hissettirmeli. Bu sadece gençlerin heyecanı değil bu bir şehir ayrıyeti “dedi.

ASLINDA GZÜEL ŞEYLER OLUYOR

İlçede güzel şeyler olduğunun da altını çizen Balcı, şehirde negatif bir hava var, toplumsal barış anlamında sıkıntılar var, aslında güzel şeyler oluyor, milletvekillerimiz hakikatten iyi çalışıyor. Alaplı Belediye Başkanı da gidiyor, Gülüç Belediye Başkanı da gidiyor, vekillerimize çok büyük ilgi var, başka başarılarda var. Bu ilçenin 3 iş adamı Türkiye’de ilk 500’ün içine girmiş çok büyük bir başarı, bu ilçenin Anadolu Lisesi takımı Avrupa 3. sü, bizim mutlu olmamız için, pozitif olmamız için, şehrimizi sevmemiz için, gerekçelerimiz çok, önümüz açık. Bu şehir her yönüyle özel bir şehir”dedi.

MADENOĞLU VE ÇATUROĞLU TEBRİK ETTİ

Balcı’nın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’da birer konuşma yaparak, Yüksel Balcı başta olmak üzere, Yüksel Balcı Ortaokulu Yöneticilerini, öğretmenlerini ve futbolcu kızları ile ailelerini tebrik ettiler.

BALCI KIZLARI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Konuşmalarından ardından iş adamı Yüksel Balcı  futbolcu kızlara altın ve çeşitli ödüller  hediye etti. Hediyeler protokol üyeleri tarafından taktim edildi. Programda ayrıca Yazıcıoğlu Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Yazıcıoğlu Saat hediye  ederek Futbolcu kızları tebrik etti. İftar programı protokol üyeleri, futbolcu kızlar ve ailelerin çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER