&8220;YOL DEĞİL, KAYAK PİSTİ&8221;

&8220;YOL DEĞİL, KAYAK PİSTİ&8221;
Zonguldak&[#]8217;ın Karaelmas Mahallesi sakinleri, mahalleye inceleme yapılmadan yapılan yolun kullanılamadığını söyleyerek belediye yetkililerin harekete geçmesini istediler.
Karaelmas Mahallesi Şentepe Sokak&[#]8217;ta ikamet eden mahalle sakinleri, mahallelerine yapılan yollarının, aşırı dik ve alt yapısız olması sebebiyle duruma tepki gösterdiler. Mahalle sakinlerinden Nevin Kapıkuran ise belediyenin yaptığı yolu kayak pistine benzeterek tepkisini şöyle dile getirdi:
&[#]8220;Belediye başkanımızdan yol istedik 2-3 senedir. Yolu yaptılar ama yol değil, kayak pisti yaptılar. Madem kayak takımlarımızı da göndersinler, çocuklarımızı onlarla çarşıya götürelim. Buraya yapılan masrafa yazık. Biz Zonguldak&[#]8217;ı temsil eden bir mahalleyiz. Karaelmas Mahallesi&[#]8217;ne böyle mi değer verilir. Su kanalı bile yok. Yağmur yağdığı zaman bütün çamur ve toprak buradan akıyor.&[#]8221;
Mahalle sakinlerinden 65 yaşındaki Ramazan Karapınar ise yolun denetim yapılmadan tamamlandığını ifade ederek, &[#]8220;Burayı belediye müteahhide verdi. Ama yol yol gibi değil. Bu yol çok dik oldu. Bütün herkesin çocukları karda kışta düştü. Yolun ortasına iki boru koydular. Izgara bile koymadılar. Böyle bir yol biz hiç düşünmüyorduk. Merdivenler yeniden yapılsın daha iyi olur. Yaşlı bir kadının kolu kırıldı. Komşuların kolu bacağı kırıldı. Bu devletin parası fazla mı geliyor, neden olmayan şeylere para harcıyorlar. Neden bu yolu yaparken denetlemediler&[#]8221; diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER