ANLAŞMA SAĞLANDI... MURAT BOZ GELİYOR

ANLAŞMA SAĞLANDI... MURAT BOZ GELİYOR
 
gundemereğli.com- Sosyal Paylaşım Sitesi’nden Ereğli’ye gelemeyeceğini duyuran Murat Boz´un  yanlış anlaşılmanın giderilmesi üzerine  kararını gözden  geçirerek, gelme kararı aldığı açıklandı.

Boz’un bu akşam sahne alıp almayacağı ile ilgili Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bir büyük sahnede basın toplantısı düzenleyerek, Boz’un Ereğli’ye gelmek üzere  İstanbul’dan yola çıktığını kaydetti.

Posbıyık yaptığı açıklamada, hiçbir sanatçı ile problemlerinin olmadığını belirterek şunları söyledi:  “Değerli basın mensupları festivalimiz başladığı andan itibaren çok coşkulu geçiyor. Tahminlerimiz üzerinden kalabalık. Ereğli’ye yoğunlaşmış bir şekilde çok coşkulu konserler ve kültürel faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor.  Dolu dolu programlarımız var. Sürekli hareket halinde. Sanat ve kültür anlamında Kdz. Ereğli’de çok güzel anlar günler yaşanıyor.  Dün akşam olumsuzluk çıktı. Nerden çıktı, nasıl çıktı, anlayamadık.  Bizim çocuğumuz atta eşimin de öğrencisi havamızı teneffüs etmiş bize aykırılık yapması söz konusu değil. Murat Boz yola çıkmak üzere. Hiçbir dert yok. Hiç bir problem yok. Bunu sizlere ifade etmek üzere. Murat Boz li ilgili herhangi bir problemimiz yok. Hiçbir sanatçı ile problemimiz yok herkes koşarak geliyor.”

 Bilindiği gibi Boz, Dün resmi internet sitesinde Kdz. Ereğli Sevgi Barış Dostluk ve Kültür Sanat Festivalinde vereceği konseri  ses/ışık firmasının teknik yükümlülüklerini yerine getirmek istememesi ve aracı ajansın sözleşme şartlarını ihlal etmesinden ötürü iptal ettiğini açıklamıştı.   

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER