ARACINI BAĞLATMAMAK İÇİN KAFASINA SİLAH DAYADI

ARACINI BAĞLATMAMAK İÇİN KAFASINA SİLAH DAYADI
gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde korsan taşımacılık yapan bir sürücü, polis kontrol noktasında evraklarını verdikten sonra aracını bağlatmamak için kaçtı. Kendisini takip eden polislerce yakalanan sürücü, teslim olmamak için kafasına silah dayayıp aracıyla birlikte tekrar kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, olay, bugün saat 10.30 sıralarında Kepez uygulama noktasında meydana geldi. Radar aracıyla hız kontrolü yapan trafik polisleri, korsan taşımacılık yaptığı öne sürülen 63 yaşındaki Necati Fidan’ın kullandığı 67 RF 291 plakalı aracı durdurdu. Bazı evrakları eksik olduğu gerekçesiyle kendisine 200 TL para cezası kesilen sürücü Fidan, aracının bağlanacağını duyunca uygulama noktasından uzaklaşmak istedi. Kendisini takip eden trafik ekiplerince Ören Mahallesi’nde yakalanan sürücü, kafasına silah dayayıp polislerin uzaklaşmasını istedi. Yanında 7-8 yaşlarında bir çocukta olduğu öğrenilen araç sürücüsü Fidan, çocuğu ve kendisini vuracağını söylemesi üzerine bırakıldı. Necati Fidan daha sonra polis bölgesinden çıkıp Devrek yolu üzerinden kaçarak uzaklaştı.
Polis, olayla ilgili jandarma ekiplerini bilgilendirdi. Yeniden başlayan kovalamaca sürücü Necati Fidan´ın köy yoluna girmesinin ardından sona erdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2013, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER