BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUZ…

BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUZ…

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli ilçesinde Wushu Sanda Gençlik Spor Kulübü, Ankara´da düzenlenen turnuvadan Türkiye şampiyonluğunu kazanarak döndü. Kulüp öğrencisi Muhammet Yaşa, profesyonel rakibini nakavt ederek altın madalya kazandı.

Kulüp Antrenörleri Arif Doğan ve Talat Çerçioğlu Başkan Posbıyık’ı ziyaret ederek verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Başkan Posbıyık, bütün branşlarda Ereğli adına elde edilen bütün başarılardan büyük memnuniyet ve gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: Gerek Belediye gerekse Belediyespor olarak spora önem veriyoruz. Bünyemizde futbolun yanısıra voleybol, basketbol, yeni kattığımız boks branşı ve motor yarışçılarımız var. Amacımız gençlere spor yapma imkanı sağlamak. Breşsel sporcular olsun okul takımları olsun bizden talep edilenleri imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizin elde ettiğiniz başarılar bizim için kentimiz için büyük bir onur.

Belediye olarak elimizden gelen desteği yapmaya hazırız. Sizleri ve sporcularımızı onlara destek veren ailelerimizi bir kez daha kutluyorum” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Antrenör Arif Doğan ise hedeflerinin müsabakalarda Ereğli ismini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek Başkan Posbıyık’a verdiği katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER