Belediyespor sağlık kontrolünden geçti

BAL Ligi 11 Grup’ta mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediyespor’da futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Belediyespor sağlık kontrolünden geçti

gundemeregli.com-BAL Ligi 11 Grup’ta mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediyespor’da futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Kdz.Ereğli Belediyespor’lu futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçmeye başladı. Sabah saatlerinde Özel Echomar Hastanesine giden 12 oyuncunun, genel tıbbi muayeneleri ve tahlilleri ile ortopedi ve fizik yönünden muayeneleri yapıldı.

Oyuncuların genel tıbbı muayenelerini yapan ve her bir oyuncu ile yakından ilgilenen Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, yapılan kontrollerde oyuncularda futbol oynamalarını engelleyecek bir durumla karşılaşılmadığını söyledi. Çimenoğlu, yeni sezonda Ereğli Belediyespor takımına başarılar diledi.

ATAY’DAN TEŞEKKÜR

Sporcu sağlığına büyük önem verdiklerini söyleyen Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay’da yaptığı açıklamada, oyuncuların sağlık kontrollerine yönelik ilgi ve desteklerinden ötürü başta Başhekim Nevzat Çimenoğlu olmak üzere, hastane yönetimi ve personeline teşekkür etti.

12 oyuncunun sağlık muayenelerinin tamamlandığını söyleyen Atay, geri kalan 12 kişilik oyuncu Grubu’nun muayenelerinin de yarın, (Perşembe) günü yapılacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER