Bik Müdürü Özer Akoğlu’na ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bik Müdürü Özer Akoğlu’na ziyaret
İHA- Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu’nu makamında ziyaret etti. 
Ziyarette, Basın İlan Kurumunun (BİK) gazetelere rehberlik yapma gibi önemli bir görevinin de olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; Öncelikle Basın İlan Kurumu Şube Müdürü´müze başarılar dilemek istiyorum. Kendisi bizleri ziyaret etmişti. Gecikmeli de olsa, bizde kendisine nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Basın İlan Kurumu, gerçekten de önemli bir kurum. Gazeteleri denetleme açısından kendilerine rehberlik etme vazifesi ile de önemli görevi var. Zonguldak basınımızın daha iyi yerlere gelebilmeleri açısından da, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürlüğü´nün katkıları yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimize atanan Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu´na görevinde başarılar dilemek istiyorum. şeklinde konuştu.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özer Akoğlu; “Öncelikle Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’i kurumumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri memnun etti. Başkanımızın da söylediği gibi kurum olarak elimizden geldiği kadar yerel basına faydalı olmaya çalışıyoruz. Amacımız Zonguldak basınının daha iyi yerlere gelmesini sağlamak. Zonguldak basını geldiği yer itibariyle iyi bir noktada. Zonguldak basınının bu günlere gelişinde emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER