Çaturoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı

AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı.

Çaturoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı

AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı.

Milletvekili Çaturoğlu, yayınladığı mesajında “Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliştiren enetkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden birbasının varlığıdır. Geçmişten günümüze önemlibir gelişme gösteren, yazılı, görsel ve sanal basınımız, demokrasiningüçlenmesine ve açık toplum hedefine ulaşılmasına değerli katkılar sağladığınıbelirtti. 

İletişim teknolojilerindekiyeniliklerle birlikte, insanlar tüm dünyadaki gelişmelere daha duyarlı vehaberlere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkinbir konuma ulaşmıştır. Basın mensuplarımızın sorumluluğunun her geçen gün arttığınıifade eden Çaturoğlu, basın mensuplarımız, sahipoldukları bu sorumluluk ile insan hakları, özel hayata saygı, doğru ve tarafsızhaber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir.

Bu düşüncelerle, tüm basınçalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevleriniyaparken hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER