ÇELİK´TEN FLAŞ AÇIKLAMA

ÇELİK´TEN FLAŞ AÇIKLAMA
gundemeregli.com-Kdz Ereğli ilçesinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Ereğli’de 4 siyasi partinin ittifak yapabileceği ifade edildi.
Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Turabi Çelik yakın bir zamanda hem il hem de ilçe teşkilatında yenilenme olacağını söyledi. Yerel seçim öncesinde partide daha aktif çalışabilecek isimlerin göreve geleceğini söyleyen Çelik “Biz BBP olarak yerel seçimlerde iddialıyız. Genel Merkezimiz tüm il, ilçe ve beldelerde seçimlere katılacağımızı zaten açıkladı. Bizde Zonguldak ve tüm ilçe ve belde belediyelerin de seçime iddialı adaylarımızla birlikte gireceğiz” dedi.
Ereğli Belediye Başkan adaylığı için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Çelik, bazı siyasi partilerle de ittifak yapabileceklerini dile getirdi. Şu ana kadar dört siyasi parti ile Ereğli Belediye Başkan adaylığı noktasında ittifak yapılması için görüşmelerde bulunduklarını belirten Çelik “Şu ana kadar resmi bir görüşmemiz olmadı. Ancak bu olmayacak anlamını da taşımaz. Görüştüğümüz partilerin isimlerini şu an için vermek doğru olmaz ancak o partilerde ki arkadaşlarımızda ittifaka sıcak bakıyorlar. Ereğli’de seçimleri yüzde 100 kazanacağımız bir aday ile parti ayrımı gözetmeksizin seçimlere girmek istiyoruz. Ereğli’nin ortak adayı üzerinde ittifak yapma düşüncemiz var” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER