Devletimizin adından TC kaldıranlara karşıyız

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaplı Şubesince yoğun katılımlı bir kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıda derneğe yeni üye olanlara rozet takıldı.

Devletimizin adından TC kaldıranlara karşıyız

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaplı Şubesince yoğun katılımlı bir kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıda derneğe yeni üye olanlara rozet takıldı.

ADD Alaplı Şubesince Aqua Restaurantta yoğun katılımlı bir kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Saadet Partisi ve BBP Milli İttifak Zonguldak Milletvekili adayı Abdullah Günaydın, Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, yönetim kurulu üyeleri, CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi Emine Uysal, Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Şerif Nurgül Avlar, yönetim kurulu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batı Karadeniz Bölge sorumlusu Emin Semih Özkök, ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, yönetim kurulu üyeleri ve ADD üyeleri katıldı.

ADD Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, kahvaltı programına katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

‘Biz vatanı satıp bir İngiliz donanmasıyla kaçan değil, Bandırma vapuruyla yola çıkıp Laik Türkiye Cumhuriyetini kuranların torunlarıyız’ diyen Sanlı, şunları söyledi: “Laik Türkiye Cumhuriyet değerlerini erozyona uğratılmasına karşı olduklarını ifade eden Sanlı, “Devletimizin adından TC kaldıranlara karşıyız, kitlerin satılmasına karşıyız, biz yasama, yürütme ve yargı erklerini bir elde toplanmasına ve diktatörlüye karşıyız. Biz yurtta barış dünyada barış ilkesinde uzaklaşıp etrafımız düşmanlarla çevrilmesine karşıyız. Biz milli bütünlüğümüz parçalayıcı, ayrıştırıcı kitleleri bir birine düşman edici politikalara karşıyız. Ulu Önderimiz diyor ki; ‘Dünyada her ulus yaptıklarına seyirci kaldığı hükümetin sorumluluklarına ortak sayılır’ Bu sorumluluğu paylaşmamak için herkes elinden gelini yapmalıdır. Çünkü biz vatanı satıp bir İngiliz donanmasıyla kaçan değil, Bandırma vapuruyla yola çıkıp Laik Türkiye Cumhuriyetini kuranların torunlarıyız. Atatürk ve Atatürkçülük konusunda bilimsel, toplumsal ve kültürel çalışma yapmak üzere T.C yasalarına göre ADD kurulmuştur. 18.yaşını bitiren her yurttaş derneğimize üye olabilir. Bundan büyük onur duyarız. Bugün burada derneğimize yeni katılan üyelerimize rozet takacağız”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batı Karadeniz Bölge sorumlusu Emin Semih Özkök, kahvaltı programına katılarak onurlandıran herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Atatürk Düşünce Derneğine yeni üye olan Ahmet Karaoğlan, Seher İlgi, Müjgan Veziroğlu,Nurten Yavzkurt, Elif Eraydın, Şengül Duman, Sevda Özgümüş, Metin Çengel, Aysen Yanar, Önder Karakaya ve Özlem Kaya’ya dernek rozeti takıldı.

Alaplı Kent Konseyi Kadın Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Alaplılı Şair Nermin Karakaya’nın kendi yazıp okuduğu şiir büyük alkış aldı.

Kahvaltı programında ayrıca kahvaltıya katılanlar Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı Aydın Yiğit ve Muammer Darçın’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER