EŞİNİ VURDU,ARDINDAN İNTİHAR ETTİ,ÇOCUKLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

EŞİNİ VURDU,ARDINDAN İNTİHAR ETTİ,ÇOCUKLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
gundemeregli.com-
Zonguldak’ta silahla eşini vuran bir kişi ardından intihar etti. Çiftin diğer çocukları sinir krizleri geçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Mithatpaşa Mahallesi Nergiz Sokak üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İki katlı binanın giriş katında oturan Kart çiftinin evinden silah sesleri geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açarak girdikleri evde Cevat Kart (57) ile eşi Leyla Kart’ı (46) kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesine rağmen karı kocanın hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın çiftin 12 yaşındaki kızları Ayşenur’un da evde olduğu belirtildi. Ölen çiftin haber verilen diğer çocukları Ümit ise gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizleri geçiren genç, anne ve babasının cansız bedenlerini görebilmek için ekiplere yalvardı. Anne ve babasını uzaktan gören Ümit gözyaşları döktü.
Cumhuriyet Savcısı’nın evde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İddialara göre, Cevat Kart´ın eşinin kendisini aldattığı şüphesiyle önce eşini sonra kendisini vurduğu öne sürüldü. Küçük Ayşenur’un ise pedagog eşliğinde ifade vereceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER