Ölüm sana yakışmadı be “ŞEKERİM”

Ölüm sana yakışmadı be “ŞEKERİM”

Ölüm sana yakışmadı be “ŞEKERİM”



Kdz. Ereğli ilçesinde basın camiasının sevilen ismi gazeteci Yalçın Kasapoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gece geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Anadolu Hastanesinde yaşama veda eden Yalçın Kasapoğlu’nun ölümü tüm dostlarını ve basın camiasını yasa boğdu.

Ereğli de basın camiasına uzun yıllar hizmet eden, güler yüzlü ve dost canlılığı ile bilinen ve herkese Şekerim diye hitap eden gazeteci meslektaşımız Yalçın Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Cuma günü böbreklerinde ki taşları kırdırmak için Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma (BEÜ) hastanesine giden Kasapoğlu, akşam saatlerinde döndüğü evinde rahatsızlandı. Özel Anadolu hastanesine kaldırılan Yalçın Kasapoğlunun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Sevilen gazeteci Yalçın Kasapoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan gazeteci eşi serpil Kasapoğlu ve aile fertleri gözyaşlarına boğuldu. Kasapoğlunun cenazesi 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 da Göçmenler mahallesindeki Belediye Mezarlıklar müdürlüğü hizmet binasından alınıp, Elmatepe mahallesinde evine götürüldü, Burada alınan helalliğin ardından Bozahane camiine getirilen Kasapoğlu’nun cenazesi başında kendisi gibi gazeteci olan eşi Serpil Kasapoğlu taziyeleri kabul ederken, anne Betül Kasapoğlu, oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Kardeşi Güven Kasapoğlu ise cenaze namazının kılınacağı sırada sinir krizi geçirerek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevresi ve meslektaşları tarafından sevilen merhum Yalçın Kasapoğlu, 14 Mayıs Cumartesi günü öğle namazına müteakip Bozahane Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gazeteci meslektaşları ve çok sayıda seveni tarafından gözyaşları içerisinde şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, önceki dönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Parti Milletvekili Adaylarından Avukat Saffet Bozkurt, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin,Belediye Meclis Üyeleri Hasan Pınarcık, Fevzi Ekşi, İhsan Yazıcıoğlu, Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Basın Yöneticisi Cevat Bozkurt ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü çalışanı Haydar Özsu, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu ve çok sayıda gazeteci dostları ile yakınları katıldı. Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’da cenazeye Çelenk gönderdi.Gündem Gazetesi olarak Merhum Yalçın Kasapoğlu’na Allah’tan rahmet, eşi meslektaşımız Serpil Kasapoğlu başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 12:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal SAVAŞ
Ünal SAVAŞ - 8 yıl Önce

Beklenmedik bu ani vefat karşısında çok üzüldüm. Takdiri ilahi demekten başka bir şey diyemiyorum. Herkes tarafından sevilen, sayılan güler yüzlü ve hoş sohbet bir arkadaşımızdı. Başta sevgili eşi Serpil hanımefendi olmak olmak üzere, Ereglisahil ve Kdz. Ereğli basın camiasına, Dost, akraba ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Amin.

SIRADAKİ HABER