İl Genelde bürokratların müdahale iddiası!

İl Genelde bürokratların müdahale iddiası!

İl Genelde bürokratların müdahale iddiası!

İl Genel Meclisi'nin son birleşiminde  Rıfkı Gültekin, bürokratların planlara hep müdahale etmesinden dolayı halkın sıkıntı çektiğini ifade etti. 
İl Özel idaresinin 2019 yılı faaliyet raporları hakkında Özel İdare Müdürleri, Meclis Üyelerine 2019 yılında yaptıkları çalışmaları anlattı. Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Mart ayı son birleşimi gerçekleştirildi.İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında gerçekleştirilen birleşim açılış ve yoklama ile başladı ve ardından bir önceki oturma ait tutanak özeti okunarak oylandı.Meclisin  Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İl Özel idaresinin 2019 yılı faaliyet planı görüşüldü.Mecliste Faaliyet planı ile ilgili özel idarenin birim müdürleri tarafından meclis üyelerine bilgiler sunuldu. 
Ak Parti Grup Başkan Vekili İsmail Terzi, yollara asfalt dökülürken dikkatli davranılması gerektiğini yolların temizlenmeden asfaltın döküldüğünü belirterek bundan sonra daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
İl Genel Meclisi Rıfkı Gültekin'de Devrek mesire alanının önündeki duvara bir çözüm bulunması gerektiğini yoldan seyir halinde geçen araçların da bundan faydalanması gerektiğini belirtti. 

BÜROKRATLAR HER ŞEYE KARIŞMASIN 
İl Genel Meclisi Rıfkı Gültekin ayrıca bürokratların planlara müdahale ettiğinden dert yanarak bürokratların müdahale etmemesi gerektiğini bu zamana kadar planlara müdahale etmesinden dolayı hep halkın çektiğini ifade ederek uyardı.Tüm birim müdürleri kendi alanlarında 2019 yılında yaptıkları çalışmaları anlattılar.Tartışmalı geçen görüşmede İl Özel idaresinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER