Karaduman ve Kanberoğlu için beklenen oldu.

AK Parti’de başlayan kongre süreciyle birlikte görevden almalar da devam ediyor. Dün Kahramanmaraş’ta 5 ilçe başkanı, bugün de Zonguldak da 2 ilçe başkanı olmak üzere 8 ilçe başkanının görevden alındığı bildirildi.

Karaduman ve Kanberoğlu için beklenen oldu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu’nun  görevden alındıklarını doğruladı.

Tosun, AK Parti’nin en yetkili organı olan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK), geçtiğimiz günlerde istifaları istenen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlunu görevden aldığını doğrulayarak,  AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan kararın kendilerine tebliğ edildiğini söyledi.

 Tosun, görevden alınan arkadaşlar yerine boşalan görevlere yeni isimlerin iki hafta içinde yine genel merkez tarafından belirlenecek isimlerin kongre ile aday yapılacağına işaret ederek, “Alaplı ilçemizde mevcut başkanla mı yoksa yeni bir isimle mi yola devam edeceğimiz tam olarak netlik kazanmadı genel merkezimiz de tüm çalışmalar sürüyor. Bizlere kararını bildirecekler. “ dedi.

Oluşan ve oluşacak olan parti teşkilatlılarının 2019 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı, genel seçimler ve yerel seçimlere taşıyacak kadrolar olacağı için önemli olduğunu da anlatan Tosun, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“15 yıldır iktidarda olan partimiz için istikrar için en iyi kadrolarla yola devam edeceğiz. Genel Merkezimiz en iyi kararı gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bize bildiriyor.  Bizde genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz”

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 05:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
senol
senol - 7 yıl Önce

budur dogrusu

yılmaz
yılmaz - 7 yıl Önce

sabreden devriş muradına ermiş..

erdal
erdal - 7 yıl Önce

olacağı oydu zaten,,karaduman center nasıl yapıldı.ruhsatlar nasıl iptal edilip yeırne yenı ruhsat alındı acaba..ah ali bektaş ah..

kemal
kemal - 7 yıl Önce

nefesın yetmedımı acaba,,karagüzel..

Tahır
Tahır - 7 yıl Önce

o Servetler masallah, Allah zengınlığı hem verır, hem alır. İnsana güvenme ölür duvara güvenme yıkılır

Ali rıza
Ali rıza - 7 yıl Önce

Allah daha beter etsin inşallah

adam
adam - 7 yıl Önce

Ben bir garip Engelli olarak Tosun Paşa ya beddua ediyorum İnşallah o da bu partiden gider Allah[xt]tan tek istediğim bu Allah iki yakasını bir araya getirmesin

SIRADAKİ HABER