KOTRA, MHP KONGRE SÜRECİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

KOTRA, MHP KONGRE SÜRECİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra; kongre süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından fener tipi lokali'nde basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve tüm ilçe başkanları Kadın Kolları Başkanları katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra yaptığı açıklamada, zonguldak'taki yapılacak olan Merkez ve ilçe kongreleri hakkında bilgiler vererek şunları ifade etti; "Bilindiği üzere 9 Ağustos tarihinde Samsun'umuzun ilk adım ilçesinde milliyetçi Hareket Partisi'mizin kongre süreci başlamıştır. Samsun İlkadım ilçe başkanlığımızın kongresi'nden sonra da Türkiye genelinde bütün ilçe başkanlıkları mızın kongreleri gerçekleştiriliyor milliyetçi Hareket Partisi merkez yönetim kurulu üyeleri, Merkez disiplin Kurulu üyeleri ve milletvekilleri hepsi bu kongrelerde Divan Başkanı olarak görevlendiriliyor. Bu hafta sonu da Zonguldak'ta merkez ilçe başkanlığımızın Pazar günü de Ereğli İlçe başkanlığımızın olağan kongreleri gerçekleşecek. Ben de Zonguldak ilimizin diğer ilçelerinin kongrelerinde Divan Başkanı olarak milliyetçi Hareket partisi'nin saygıdeğer lideri genel başkanımız Sayın devlet Bahçeli tarafından ve partimizin yetkili kurulları tarafından görevlendirildim. Biz de burada görevlerimizi yerine getireceğiz ve 14 Mart 2021 tarihinde de  MHP'nin olağan büyük kurultayı gerçekleşecek ve bu büyük kurultay öncesi ilçe başkanlıklarının kongrelerinden sonra da il başkanlıkları mısın kongreleri yapılacak. Merkez ilçe başkanlığımıza mevcut ilçe başkanımız ile devam edeceğiz. Ereğli İlçe başkanlığımızın kongresinde de mevcut ilçe başkanımız da devam edeceğiz. Zaten sayın il başkanımız geçtiğimiz günlerde milliyetçi Hareket partisi'nin genel merkezinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın edip Semih Yalçın ile görüşerek ilçe başkanlıkları mızın yol yürüyeceğimiz ilçe başkanlarımız açıkladı. Ben ilçe başkanlarımızın tamamına başarılar diliyorum. Bugün burada  ilçe başkanlarımızın tamamı şu anda burada." İfadesini kullandı.

GÖKÇEBEY VE KİLİMLİ İLÇE BAŞKANLIĞI KENDİ İSTEKLERİYLE GÖREVİ BIRAKTI

Murat Kotra ayrıca, Gökçebey ve Kilimli'de İlçe başkanlığı'nın değişeceğini de ifade ederek, "2 ilçemizde Gökçebey ve Kilimli'de mevcut ilçe başkanlarımız kendi istekleriyle görevlerini sonlandırdılar, bayrağı da iki arkadaşımız da devrettiler. ben gökçebey'de ve Kilimli'de yeni görev alacak ilçe başkanlarımıza da başarılar diliyorum" ifadesini kullandı. (HABER-ERCAN DEMİR)

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2020, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER