Tosun'dan hastane müjdesi

Tosun’dan hastane müjdesi

Tosun'dan hastane müjdesi

Zonguldak Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Abdullah Bircan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Şehir Hastahanesi’nin inşaat ihalesine Mart ayında çıkılacağını ve akabinde süratle çalışmaların başlayacağını belirtti. Tosun açıklamasında, “Sayın Sağlık Bakan yardımcımız Ahmet beyle bir görüşmemiz oldu. Buradaki bazı konuları konuştuk, en önemlisi hastane inşaatı. Hastane inşaatı ile ilgili kendisinden bilgiler aldık birinci ağızdan. Bu günlerde Mart ayının başında ihalesi yapılacak ve süratli bir şekilde İnşaatın başlayacağını ve tamamlanacağını bir de kendisi sağlık bakanımız adına söyledi” dedi.
“HAYIRLI OLSUN”
Kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretine geldiklerine dikkat çeken Zonguldak Göğüs Hastalıkları Hastahanesi Başhekimi Abdullah Bircan, “Zonguldak Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Abdullah Bircan, ziyarette yaptığı açıklamada,” Biz sayın il başkanımızın seçilmesinden dolayı Hayırlı olsun Ziyaretine geldik. Hastanemizde ilgili olarak bir takım şeyleri de birlikte paylaşacağız. İnşallah kentin Hayırlı olsun diyoruz” dedi.
“İHALE MART’TA”
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Çok kıymetli Zonguldak Göğüs Hastalıkları Hastanesi başhekimimiz ve yönetici arkadaşlarımıza hepiniz hoş geldiniz diyorum. 20 Ocakta yaptığımız 6. olan il kongremizden sonra bize hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Bu nazik ziyaretleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum. Sağlıkta yeni bir yapılanma oldu. Zonguldakta kendileriyle her zaman istişare halindeyiz. Zonguldak’ın sağlıkla ilgili konularında beraber hareket etmeye çalışıyoruz. Burada sağlığı ne kadar daha iyi yere getirebilirsek hepimizin kazancıdır. Bunun içinde bizlere düşen, siyasete düşen görevleri vazifeleri çok kıymetli vekillerimiz de beraber Ankarada çalışmalar yapıyor ve takip ediyoruz. Geçtiğimiz hafta il başkanları toplantısında Sayın Sağlık Bakan yardımcımız Ahmet beyle bir görüşmemiz oldu. Buradaki bazı konuları konuştuk, en önemlisi hastane inşaatı. Hastane inşaatı ile ilgili kendisinden bilgiler aldık birinci ağızdan. Bu günlerde Mart ayının başında ihalesi yapılacak ve süratli bir şekilde İnşaatın başlayacağını ve tamamlanacağını bir de kendisi sağlık bakanımız adına söyledi. Bizim geçen hafta yaptığımız il başkanları toplantısında Zonguldak için iyi bir kazanım oldu. İnşallah hastanemiz güzel bir şekilde yapılacak ve Zonguldaklı hemşerilerimizin hizmetine açılacaktır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER