Vatandaş çözümü kendi buldu

Vatandaş çözümü kendi buldu

Vatandaş çözümü kendi buldu

Zonguldak kent merkezinde ki Acılık semtinde mevsim şartları yüzünden oluşan çukurlara vatandaş kendi yöntemleri ile çözüm buldu. Çukurları kapatmak için dolgu malzemesi olarak tuğla kullanan vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu.
ACILIK VE ON TEMMUZ ASFALT PROGRAMINDA
Geçtiğimiz ay İller Bankası’ndan 16,5 Milyon Lira borçlanma yetkisi alan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gelen bu kaynağın ise hangi mahallelerde kullanılacağını belirtmişti. Yapılan açıklamada Ontemmuz ve Acılık asfalt yapım programı kapsamına alınarak çalışmaların yaz aylarında başlayacağı belirtilmişti.
ÇAĞLAYAN “SEÇİM YATIRIMI” DEMİŞTİ
Diğer yandan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise 16,5 Milyon liraya şartlı şekilde ‘evet’ diyeceklerine dikkat çekerek çalışmaların yapılacağı bölgelerin belirlenmesi talebinde bulunmuştu. Hatta Zonguldak Belediye Meclisi içinde yer alan CHP grubu da aynı yönde taleplerini Başkan Akdemir iletti. Borçlanmaya şartlı ‘evet’ diyen Ak Parti grubunun ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise bu konuda ki değerlendirmesinde, “Akdemir seçim yatırımı yapıyor” eleştirilerinde bulunarak tartışmaların fitilini ateşlemişti. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER