Köylerin yarısını gezdi...

Referandum öncesinde AK Parti'de dikkat çeken isim AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, köylerin yarısını gezdi.

Köylerin yarısını gezdi...

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili referandum çalışmaları aralıksız olarak sürdüren AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri 50 köyün yarısını gezdi.

Gittikleri her yerde 18 maddelik anayasa değişikliğini anlatan Yavuz ve beraberindeki partililer, kısa sürede 50 köyün yarısını gezdi

Yavuz, referandum öncesi mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşlara 18 maddelik anayasa değişiklik paketini anlatarak içeriği hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.

Her köyde büyük ilgi gördüklerini anlatan Yavuz, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu için köylülerden destek istedi. Alaplı’nın her seçimde il birincisi olduğunu ifade eden Yavuz, “geçtiğimiz seçimlerde Bölücek Köyünden AK Parti’ye %78 oy çıkıyordu. Bu seçimde bu oranı % 80’nin üzerine çıkarmalıyız. AK Parti hükümetleriyle köylerimizin sorunları nerdeyse yok denecek kadar azaldı. Bazı köylerimizin su sorununu da çok kısa zaman içinde çözüyoruz. Alt yapı ve kanalizasyon sorununu da bitirmek üzereyiz. 14 Yıllık iktidarımızda köylerimiz hizmet konusunda çok büyük destek aldı. Her türlü destek vereye devam edeceğiz. İstikrar, güven hizmetlerin devamı için sizlerden ‘Evet’ desteği bekliyoruzAK Parti halka mal olmuş bir partidir. Bizler de halkın içindeyiz ve halkla beraberiz. Tüm köylerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımıza referandumda neden evet diyeceğimizin nedenlerini konuşuyoruz. 16 Nisandaki referandumda Alaplıda rekor düzeyde ‘evet’ çıkacağını düşünüyoruz. Yaptığımız köy ve mahalle ziyaretlerinde bunu görüyoruz. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER