TOPLANTI 8 ŞUBAT´TA

TOPLANTI 8 ŞUBAT´TA
gundemeregli.com-18 Ocak gerçekleştirilen 37. Olağan genel kurulda üyelerin yüzde 61 oyu ile güven tazeleyerek yeniden oda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Cevdet Civelek ve yeni yönetimine ziyaretler devam ediyor.

Ereğli ilçesi Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ile Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi.

HALK OTOBÜSÜ VE TAKSİCİLER ARASINDAKİ SORUNLAR MASAYA YATIRILDI.

Ereğli Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’ e hayırlı olsun temennilerinde bulunarak Halk Otobüsleri ve Taksiciler arasında yaşanan sorun ve meseleler masaya yatırıldı.

Akyüz ziyaretinde “Şehir içi ulaşımında yaşanan sorunlar ile ilgili olarak başkan Cevdet Civelek’le görüş alış verişinde bulunurken Özellikle Halk Otobüsleri ve taksiciler arasında yaşanan yolcu alma sorunu ve bu sorunun daha da iyi tartışılması ve konuşulması amacıyla toplantı düzenlenmesi kararı alındı.

8 ŞUBATTA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Başkan Cevdet Civelek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi.“8 Şubat Cumartesi günü Umum Servis Araçları Derneği yönetimi, Taksiciler Derneği yönetimi, Özel Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi yönetimi ve Oda yönetimimizin de katılacağı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Burada amacımız şehir içi yolcu taşımacılığında yaşanan sorunu masaya yatırarak çözüm yolları arayacağız. Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi başkanı Murat Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

THK BAŞARILAR DİLEDİ

Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odayı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren başkan civelek ” Son yapılan genel kurulda üyelerimizin çoğunluğunun oyunu alarak yeniden oda yönetimine ve başkanlığına seçildik. Bundan sonra da şoför esnafına hizmetlerimiz ve çalışmalarımız kaldığımız yerden devam edecek” dedi.

Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odayı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ise konuşmasında “Bizleri ziyaret edip mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ediyorum. 37.olağan genel kurulda çoğunluğunun oyunu alarak yeniden oda yönetimine ve başkanlığına seçildik, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER