ŞİİR DİNLETİSİ HEYECANI

ŞİİR DİNLETİSİ HEYECANI
Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ses getirecek birçok etkinliğe imza atmaya hazırlanan Alaplı Çok Programlı Lisesi, açılışı kendi bünyesinde yaptığı sevgi ve arkadaşlık temalı şiir dinletisiyle yaptı.
    Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ses getirecek birçok etkinliğe imza atmaya hazırlanan Alaplı Çok Programlı Lisesi, açılışı kendi bünyesinde yaptığı &[#]8220;sevgi ve arkadaşlık&[#]8221; temalı şiir dinletisiyle yaptı.
              12-C sınıfı öğrencilerinin görev aldığı etkinliğe Okul Edebiyat Öğretmeni Özgür AYDINOĞLU ile Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal PARTLAK&[#]8217;ın şiirleri ve şarkılarıyla katılması, öğretmen-öğrenci arasında olması gereken olumlu iletişimin güzel bir örneği olarak değerlendirildi.
               Duygu yüklü anların yaşandığı dinletinin sonunda konuşan Okul Müdürü Murat CAN, kısa zamanda hazırlanılmasına rağmen mükemmel bir dinleti olduğunu belirterek 2-3 günlük çalışma ile bu kadar güzel etkinliklerin olması okulumuz açısından beklentilerin yükselmesine yol açtığını ve okulumuz öğrencilerinin ellerini attıkları tüm organizasyonlardan yüzlerinin aklarıyla çıkacaklarından hiçbir şüphesinin olmadığını söyledi ve hazırlayanlara teşekkür etti.
                Böylece bu yılda Alaplı Çok Programlı Lisesi, kendi bünyesinde ve ilçemizde çok konuşulacak etkinliklere imzasını atacağının işaretini verdi.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER