DEVREK TSO&8217;YU ZİYARET ETTİLER

DEVREK TSO&8217;YU ZİYARET  ETTİLER
gundemeregli.com- Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Rafet Kılıç, Devrek TSO başkanını ziyaret etti.
Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Oktay&[#]8217;ı ziyaret ederek, odaların genel sıkıntıları ve mevcut ortak sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Aslan ve Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban&[#]8217;ın da hazır bulunduğu ziyaretle ilgili bilgi veren Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, &[#]8220;Uzun zamandan bu yana görüşeme imkanı bulamadım Mehmet Oktay&[#]8217;ı bugün ziyaret etmek nasip oldu. Başkanımla malum olan odalarımızın ortak sorunları, üretilmesi gereken çözümler ile ilçelerin mevcut ekonomileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ziyaretimizden dolayı gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Rafet Kılıç&[#]8217;ın kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay ise, &[#]8220;Başkanımızın da ifade ettiği gibi Ticaret ve Sanayi Odalarının sıkıntıları ve ele alınması gereken tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımın ve oda genel sekreterimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Rafet Kılıç&[#]8217;a Devrek ziyaretin anısına TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban tarafından ilçenin sembolü olan Devrek bastonu hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2012, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER