EMNİYET MÜDÜRÜ İÇİN UNUTULMAYACAK VEFA

EMNİYET MÜDÜRÜ İÇİN UNUTULMAYACAK VEFA
gundemeregli.com-
Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini 3.5 yıl gibi kısa sayılmayacak bir süre başarı ile yürüten İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş için iftar programı kapsamında geniş katılımlı veda yemeği organize edildi.

Yedi’den yetmişe herkesimden katılımın olduğu gecede Emniyet Müdürü Baş ile eşinin duygulu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Alaplı İlçesi Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeği Alaplı Alper Düğün Salonu tesislerinde yapıldı.

İş dünyası, bürokrasi ve siyasetçilerin akın ettiği gece de iftar için ikram edilen yemeklerin ardından veda programına geçildi.

Alkışlar eşliğinde kürsiye gelen Emniyet Müdürü  İsmail Baş, Alaplı’yı hiç unutmayacağını ve güzel günlerinin geçtiğini söyledi. Baş “Alaplı’da güzel günlerimiz geçti ve önemli çalışmalar yaptık. Bu vesile ile görev yaptığım sürede bizlere katkı yapan herkese teşekkür ediyorum. Benim hayatımda burası ilklerle dolu. İlçe olarak ilk burada görev yaptım soğuk bir kış günü Ocak ayında göreve başladım. Ama buranın sıcaklığı ile sıcak bir günde ayrılıyorum. Bize destek veren  Alaplı kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Jandarma Komutanımıza, MYO müdürümüze, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerine, daire müdürü arkadaşlarımıza Güvenlik Hizmetleri Derneği başkanı Hikmet Ulukaya’ya ,Başkomiser Oktay İmat’a  ve mesai arkadaşlarıma  ,esnaflarımıza işadamlarımıza  çok teşekkür ediyorum.Görev yaptığım sürece kırdığım üzdüğüm insanlar olmuştur. Ben hepinizden helallik istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. diye konuştu.
3,5 yıllık sürenin çabuk gelip geçtiğini kaydeden Baş, bundan sonra Sakarya ilinde görev yapacağını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç İsmail Baş’a takdirname sunarken Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,  Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Kızılay Derneği Başkanı Hayri Yiğit, Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya plaket takdim etti. Komiser Oktay İmat’ta  mesai arkadaşları adına çeşitli hediyeler verdi.

Gece davetlilerin Baş ve eşi ile vedalaşması ile son buldu

 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 09:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Bereketli
Ali Bereketli - 11 yıl Önce

kimseyi üzmeden,çalışarak alaplıya hizmet eden müdürümüze yeni çalışma yerinde başarılar dilerim.gözümüzvegönlümüz onunla,Allah yardımcısıdır inşallah.....

SIRADAKİ HABER