Keleş: Amacımız siyaset yapmak değil

Keleş: Amacımız siyaset yapmak değil

Keleş: Amacımız siyaset yapmak değil

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Arslan Keleş, ekip arkadaşları ile birlikte Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ereğli menfaatleri için tüm siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Kılıç, Karabük örneğini verdi. Birlik ve beraberlikten korkanların Muhtarları da bölmeye çalıştığını belirten Kılıç, Keleş ve ekibine başarılar dileyerek Ereğliye bir ağabey lazım dedi.
Ziyarette konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Keleş, Cumhurbaşkanının muhtarlara ve işadamlarına büyük önem verdiğini ifade ederek, Bizim işimiz siyaset yapmak değil, ancak siyasileri bir araya getirerek ülkemize hizmet yapmaktır. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte bu şehrin sorunlarını kendi sorunumuz gibi algılamaya talibiz. Amacımız kimseyle kavga etmek değil çözüm üretmek ve hizmet etmektirdedi. Ziyarette çok sayıda Köy ve Mahalle Muhtarı hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER