Lösev Tanıtım Standları açıldı…

Lösev Tanıtım Standları açıldı…

Lösev Tanıtım Standları açıldı…

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)  İl Temsilciliği tarafımdan Karadeniz Ereğli’de alış veriş merkezlerinde tanıtım standları açıldı.

AlışVeriş Merkezlerinde Cumartesi ve Pazar günleri LÖSEV Tanıtım Standları  halkın hizmetine açıldı. Lösemili Hastalığıtedavisi, yapılması gerekenler başta olmak üzere lösemili annelerin hazırlamış olduğu elş emeği birbirinden şirin ürünler  tanıtım standında yerini aldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan LÖSEV İl Temsilciliği Yönetim Kurul Üyesi Asım Erdoğdu,    “Türkiye genelinde 23 bin kayıtlı kanser hastamız var. Lösev birçok alanda kendini geliştirdi. 300’ü aşkın personelimiz var. Kanserli hastalara, yetişkinlere de maddi ve ayni yardımlar ulaştıran bir vakıfız. Bugünde Karadeniz Ereğli’de  AlışVeriş Merkezlerinde vakfımıza destek olmak amacıyla LÖSEV Tanıtım Standlarımızı halkımızın beğenisine, desteğine açtık.

Amacımız Lösemili çocukların annelerinin yapmış olduğu ürünleri tanıtım amacıyla standlarımızdaı açtık.

Lösemiyi bilinçlendirmek, Lösemi’nin çocuklarımızın başına gelebileceğini  halkımızı hatırlatmak. LÖSEC diye bir vakfımızın olduğunu tanıtmak, lösemi hastalarına  sağlık yönünde her türlü desteğin sağlandığını da halkımızla paylaşmak istedik.

Her iki alış veriş merkezlerimizde Cumartesi ve Pazar günleri gün boyunca stantlarımız açık olacak.

Standımızda lösemili çocuklarımızın annelerinin yapmış olduğu el emeği birbirinden farklı ve şirin bebeklerimiz, yastıklarımız, çantalarımızın yanı sıra kupalarımız, kitap ayraçlarımız, taraftar takvimlerimiz ve bebeklerimiz, mini rozetlerimizin yanı sıra birbirinden farklı çeşitli ürünlerimiz yer alıyor. Bu ürünlerimizden elde edilen gelir ile LÖSEV Vakfımıza destek olacağız. Biz kocaman bir aileyiz. Birbirine sımsıkı sarılmış  5 milyon kişiyiz…LÖSEV’e destek verin, çocuklarımız gülümsesin!..” dedi

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER