Meclise katılmıyorum demek olmaz'

Meclise katılmıyorum demek olmaz”

Meclise katılmıyorum demek olmaz'

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde görüşülen iki madde komisyona havale edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, turizm konusunda girişimlerinin devam edeceğini söyledi.

 

Ereğli Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı toplantılarının dördüncü birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Belediye Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya üyelerden Sezai Meriç, Eyüp Karaaslan ve Osman Yavuz mazeretleri nedeniyle katılmadı.

Belediye Başkanı Uysal, mazeretlerle ilgili olarak “Mazeretlerin yazımında biraz daha dikkatli olunursa iyi olur. Şehir dışındayım, rahatsızlığım var tamam ama işim olduğu için meclise katılmıyorum demek olmaz” ifadelerini kullandı.

 

Uysal gündem dışı konuşmasında ise Kent İçi Ulaşım Planı ile ilgili üniversitenin çalışmasını tamamladığını, bir sonraki toplantıda bununla ilgili bilgi vereceğini belirtti.

 

Pazar günü İstanbul’dan gelen turist rehberlerini ağırladıklarını ifade eden Uysal şöyle konuştu:
 “Onlarla da görüş alışverişlerinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde turizm konusunda çalışmalarımızı komisyonlarla devam ettireceğiz. Son derece güzel oldu. Her zaman dediğimiz gibi Kdz Ereğli ilçemiz büyük bir zenginlik olmasına rağmen, büyük bir yoksulluk yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımız artarak devam edecek.”

 

GÜNDEM MADDELERİ :

 

Toplantıda Resmi Kurumlara ait İmar tadilat taleplerinin görüşülmesi ve ilçenin çeşitli bölgelerinde şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi konulu iki gündem maddesi İmar Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda kalan maddelerin 12 Aralık Salı günü gündeme alınması karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER